top of page

Fotografering

Porträtt, event, miljö, arkitektur, interiör

Design

Grafisk formgivning, logo, varumärke

Design

Design

Du har en tydlig vision för ditt varumärke och vet vad du är bäst på. Med mig vid din sida gör vi verklighet av dina idéer och skapar en visuell identitet som får dig att synas och sticka ut från mängden. Exempel på projekt jag åtar mig;

- Utformning av grafisk profil och identitet

- Webbdesign

- Design av logotype

- Marknadsföringsmaterial för sociala media & tryck

- Rådgivning vid omprofilering av varumärke  och grafisk identitet

Jag har utvecklat varumärken sedan 90-talet och har i min roll som projektledare alltid arbetat nära mina kunder för att skapa kraftfulla resultat. Vill du ha en erfaren och trygg person att "hålla i handen" på en spännande & inspirerande utvecklingsresa? Let's connect 💫 

Fotografering

Fotograferng
IMG_2963.jpg

Jag erbjuder fotografering i fotostudio i centrala Stockholm, alternativt på plats i dina lokaler. Dessa är mina primära foto-tjänster;

  - porträttbilder
  - fotografering & filmning av events
  - miljöbilder/interiör/exteriör

  - bildbehandling & foto-retush

Mina priser och tjänster utformas alltid individuellt utifrån en gemensam dialog med dig som kund. Om du vill läsa mer om priser och villkor rekommenderar jag ett besök på SFFs sida där du kan bilda dig en uppfattning om vad en fotograf och en bild kostar. 

Att anlita mig som fotograf

Vid en första kontakt tittar vi gemensamt på ditt specifika behov och i vilket sammanhang dina bilder skall synas. Aspekter som ljussättning, stil och känsla synkroniseras med val av publiceringskanaler och övrig marknadsföring för att skapa ett harmoniskt och enhetligt uttryck. 

 

En normal porträttfotografering tar ungefär en timma. Om fotograferingen sker utanför min studio tillkommer ca 20-30 minuter för uppsättning av ljus och eventuell bakgrund. Under fotograferingen kommer jag att visa dig några exempel på de bilder vi skapar så att vi gemensamt kommer överens om vilken stil som ser bäst ut.

Efter fotograferingen tar nästa steg vid - den digitala efterbehandlingen. Jag går igenom samtliga bilder från vår fotografering och gör ett relevant urval av de 5 bästa bilderna. En grundläggande redigering görs av dessa 5 bilder där ljus, toner, färg, kontrast och skärpa justeras för att optimera bilden. Jag använder Adobe Lightroom och Photoshop för detta. Denna process tar normalt 2 timmar. Därefter kommer du att få dina bilder levererade digitalt för godkännande. Först när du som kund är nöjd sker fakturering av fotograferingen. 

Bilderna tas alltid i RAW-format med en fullformatskamera. Orginalfilerna lagras på ett tryggt sätt av mig och finns tillgängliga även efter avslutat uppdrag. 

 

Friläggning och mer avancerad bildbearbetning (i Adobe Photoshop) erbjuds på avrop per timme. Kontakta mig för bokning eller frågor.

bottom of page